金魚屋
金魚屋のブログ

2020年04月27日

山梨産”温室栽培デラウェア”が入荷しました

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山梨産“温室栽培デラウェア“が入荷しました。
赤色種ぶどうのデラウェアに続いて、同じく"キングデラ“が5月初旬に出荷され、いよいよみんなのお待ちかね緑色種の新星“シャインマスカット“、そして黒色種"巨峰"、"ピオーネ"と国産の温室栽培ぶどうが5月末までに出揃います。
美味しいぶどうは、赤色種は全体に色が濃く、緑色種は黄色みを帯びているもの。又共通して果粒がよく膨らんでいるものです。
食べ始めたら止まらないぶどうは、小さなお子さんや年配の方にも人気があり、みんなを笑顔にしてくれます。

Yamanashi "Greenhouse cultivation Delaware" is available. Following the Delaware of red vines, "King Della" was also shipped in early May, and everyone's waiting for you. Green nova "Shine Muscat" and black "Kyoho", "Pione" and domestic greenhouse vines. Will be available by the end of May.
For the selection of delicious grapes, red varieties have a darker color overall, green varieties have a yellowish tinge, and fruit swells well.
Grapes that do not stop once you start eating are popular with young children and elderly people and make everyone smile.

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posted by 金魚屋 at 18:06| Comment(0) | 入荷情報

2020年04月25日

茨木産赤肉メロンが登場しました

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茨城産赤肉メロン“クインシーメロン"が登場しました。茨城は赤肉メロンの大生産地です。これから5月末までクインシーメロンからレノンメロンと品種を変えながら出荷されます。どちらの品種も、糖度が高く(14から15度).果肉が滑らかで、果汁も多くジューシーです。赤肉メロンはカロテンが豊富で栄養価も高く、特にこの季節の茨城県産赤肉メロンは逸品です。
わたしも茨城産赤肉メロンファンの一人です。

Ibaraki red meat melon "Quincy melon" has been introduced. Ibaraki is a large producer of red meat melon. Until the end of May, the product will be shipped from Quincy Melon to Lennon Melon with different varieties. Both varieties have a high sugar content (14 to 15 degrees). The flesh is smooth and the juice is juicy. The red meat melon is rich in carotene and has a high nutritional value. Especially, the red meat melon from Ibaraki prefecture during this season is a gem.
I am one of the red meat melon lovers who longed for the appearance of Ibaraki red meat melon.

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posted by 金魚屋 at 16:54| Comment(0) | 入荷情報

2020年04月20日

今年初荷の愛知県蒲郡産“温室栽培みかん“が登場しました。

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今年初荷の愛知県蒲郡産“温室栽培みかん“が登場しました。
“温室みかん"は夏場に食べる温州早生みかんです。
冬には半月程です終わる早生みかんをハウスの中で生育環境を管理して、夏場の4か月弱の期間に渡って出荷されます。内袋が薄く、強い甘さと酸味のバランスが良い"温室栽培みかん“は夏の最も好まれるくだものの一つです。

愛知の蒲郡、知多美浜、九州大分、愛媛、静岡などの産地のみかんを食べ比べながらのご紹介をしていきます、8月末迄、美味しいみかんが食べられる季節です。
(小さい声で)季節感は無いけど!

This year's first shipment of "greenhouse-grown mandarin oranges" from Gamagori, Aichi Prefecture, has been introduced. "Greenhouse mandarin oranges" are Wenzhou premature oranges that are eaten in the summer. It takes about half a month in winter to control the growth environment of the early-season mandarin oranges in the house, and they are shipped for a little less than four months in the summer. "Greenhouse-grown mandarin oranges", which have a thin inner bag and a good balance of strong sweetness and sourness, are one of the most popular fruits in summer.
We will introduce the oranges produced in Gamagori, Chitamihama, Kyushu Oita, Ehime, Shizuoka, etc. while comparing them. Until the end of August, you can eat delicious oranges. There is no sense of season!

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posted by 金魚屋 at 17:39| Comment(0) | 入荷情報
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